Accidentals by Dakota Cassidy

sâmbătă, 22 martie 2014

A 16-a luna a Academiei Instrumentelor Mortale


 Bun venit dragii mei, azi am sa rezolv o mica situatie incurcata in care aparent multa lume o dezbate atunci cand nu au ce face si se plictisesc de moarte. Sa incepem cu inceputul, iar acest inceput se refera la unul din cele mai proaste filme aparute in anul 2013 si anume Beautiful Creatures. Da, da, totul suna promitator, ati citit si cartea ce duce la multe situatii ceva interesante, vagi, plictisitoare si banale. In ultimul timp majoritatea oamenilor decid sa aprecieze filme numai din descriere, de aceea m-am trezit intr-o zi cu un Rating Bestial al Filmului Carry dupa cartea excelenta al lui Stephan King, iar filmul nici macar nu fusese lansat iar dupa lansare Ratingul a scazut de la SUPERB cu 10 stelute, la Slabut cu 5 stelute iar acum usor urcat la Merita Vazut cu 6.6 stelute. FRATILOR nu mai judecati un film inainte de aparitie. Anyways, sa trecem la filmele noastre.

 A 16-a luna a fost una dintre cele mai dezamagitoare filme urmarite in anul 2013 si nici nu stiu de unde sa incep. Pot sa spun ca nu are nici-un rost sa descriu ce a fost bun sau jalnic in toata povestea asta. In majoritatea filmelor create dupa o carte de succes ne confruntam cu obisnuita poveste cum ca totul e facut la repezeala insa acest film nu avea alta problema, era plictisitor, o plictiseala la extrem ce te face sa sari peste cateva momente din film ceea ce duce, evident, la o incurcatura, parca totul este aruncar la intamplare pana se creeaza ceva ce ar putea insemna sau apropia de un film acceptabil. VA INSELATI AMARNIC, filmul e prost si am incheiat discutia.
Nu cred ca pot spune ceva despre Vampire Academy deoarece inca nu l-am vizionat si nici nu prea vreau, din cate am vazute pare genul, School life Gossip.
VAI, ESTI URATA CU SPUME. 

  Unele personaje nu se apropie prea mult cu cele din carte insa nu pot judeca un film dupa trailer, mai ales acum cand toti super faniiiiiiiiiiiiiiiii te pot linsa la fiecare cuvant prost despre orice rahat de film. Dar hei, sa spunem adevarului pe nume si sa nu ne mai ascundem. Da, filmul poate avea potential, eu nu am vazut si cand il voi viziona atunci am sa fac un review complet, bun sau rau. Nu uitati sa inchideti gura cand vizinati filmul, din cate am vazut majoritatea spectatorilor nu au fost interesati de actiune, de efecte si scenariu ci doar de "bunaciuni" Are you for real? ce lume proasta.
Pana si Dean Winchester a declarat 
 OMFG I'm gonna Faint, Mortal Instruments


Insa cu toata sinceritatea mea am adorat filmul Orasul Oaselor, in primul rand am dorit sa vad filmul inainte sa citesc cartea deoarece am vrut ca totul sa fie o surpriza pentru mine si nu sa ma intreb la fiecare 10 minute "cand va aparea scena aia?" si da, chiar daca nu citisem cartea prima tot am observat o usoara grabire a lucrurilor insa s-a contopit perfect cu filmul, personajele au dat viata intregului scenariu, au fost replici amuzante si incredibile, nu m-a plictisit cum a facut a 16-a luna. Nu pot intelege persoanele care au putut compara Instrumente Mortale cu un rebut ca Twilight in care Vampirii Emo Vegetarieni preia controlul asupra intregii situatii in care sunt aceleasi legende si stereotipuri plictisitoare cu care suntem invatati si da poate SM a incercat sa schimbe situatia dar nu a gandit-o prea bine, anyways, Mortal Instruments, Film si Carte ne populează lumea pe care o ştim cu fiinţele fabuloase, cu istoria, poveştile şi eroii ei, împrumutaţi din pandemoniul şi mitologia diferitelor culturi, sau inventate pur şi simplu. Vanatori de Umbre, Vampiri, Varcolaci, Zane si tot restul, sunt imabinate perfect intr-o lume absolut Amazing.

5 comentarii:

 1. Eu sincer cred ca ai perfecta dreptate in ce priveste a 16a luna si academia vampirilor insa ma cam indoiesc de orasul oaselor, sunt curioasa ce review o sa faci la academia Vampirilor daca acum esti asa de mult dezamagit de film si doar din cauza trailer-ului

  RăspundețiȘtergere
 2. ai perfecta dreptate. am vzt toate cele 3 filme. dintre toate pe primul loc ar fi orasul oaselor, apoi av si ultimul a 16a luna. in topul preferintelor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am vrut sa critic atat de dur VA-ul deoarece seria a fost si este exceptionala insa filmul lasa de dorit, am vazut filmul ieri si am sa fac un review completed

  RăspundețiȘtergere
 4. Bai, cool stuff here, scrie mai mult, e super tare sa ai "guts" ca sa spui lucrurilor pe nume indiferent de ce spun altii, keep on with the great stuff, you're amazing.

  RăspundețiȘtergere

Accidentals by Dakota Cassidy