Accidentals by Dakota Cassidy

marți, 25 martie 2014

Mai Las-o Moale Cu Fantomele

Dupa parerea mea, Mai Las-o Moale Cu Fantomele sau Fantomele Ne Stiu Toate Secretele dupa cum o cunoastem mai nou, de Megan Crewe, este una din acele carti ce te pot face sa le iubesti sau sa le urasti din primele cateva randuri. Cartea in sine este plina de surprize cu fiecare pagina in parte, ce lasa loc cititorului sa o interpreteze sau reinterpreteze dupa bunul plac. Are un stil unic de a se modela in felul ei propriu pentru fiecare persoana in parte.

In primul rand pot spune ca aceasta carte mi-a oferit nu unul ci mai multe personaje preferate insa nu ma refer la cei vii. Norris, Bitsy si Paige sunt personajele mele preferate doarece au fost creati cu atat de mult "suflet" incat ii indragesti de la primele aparitii chiar daca nu sunt personaje principale, cine nu si-ar dorii prieteni ce cunosc secretele tuturor si stiu sa se distreze si dupa moarte? Stiu,stiu, poate fi putin creepy dar hai sa nu incepem sa vorbim cu persoane invizibile. Aceste trei personaje au fost create cu atat de multa atentie incat par cu adevarat reale si probabil multi dintre noi si-ar dori astfel de prieteni in care poti avea o legatura stransa, un limbaj numai de voi inteles si o sora sau frate care chiar daca nu ii puteti intelege sau nu va pot intelege, tot s-ar lupta cu cineva in apararea familiei.

In al doilea rand aceasta carte poate fi putin "tricky" deoarece descrierea incredibila si plina de mister, coperta amuzanta si interesanta te duce cu gandul la o cate tipica "young adult" in care predomina scenele amuzante si  aventura cat cuprinde. Cartea are misterul si aventura  propie care desii este deschisa adolescentilor, ea reda trairi intense, drama si seriozitate in multe scene ce ii deschide usa spre un public mult mai variat. Cum am mai precizat anterior, aceasta carte se modeleaza perfect dupa fiecare cititor imbinandu-se cu personalitatea acestuia de aceea este adorata, criticata sau judecata in moduri foarte diferite de persoane diferita.

Ca o concluzie la toate cele mentionate mai sus recomand aceasta carte oricarui iubitor al genului fantasy, supernatural, misetr si paranormal. Este usor de citit, interesanta, amuzanta dar si serioasa pe alocuri dar si deschisa pentru orice adolescent sau adult in cautarea unei carti palpitante ce il/o poate duce intr-o cu totul alta lume, o lume in care poti vorbi cu fantomele, in care orice secret bine pastrat de oricine poate fi dezvaluit la fiecare secunda, in care cele mai picante stiri si barfe pot fi cunoscute in exclusivitate numai de tine. Cartea e grozava si merita nu una ci mii de sanse in care o puteti citi si reciti dupa bunul plac.

Ii dau 8,5/10 stele
Acest Review facut de mine il puteti gasii alaturi de carte si pe libraria noastra online iubita de toata lumea, nimeni alta decat Libris, la un pret incredibil si cu transport gratuit, Linkul aici, fuguta fuguta: http://www.libris.ro/AfiseazaProdus.jsp?pr_id=362051

2 comentarii:

  1. OMG, in reviewul asta esti nutru insa faca ca cea mai proasta carte sa sune atat de super si acum ca stau sa ma gandesc, chiar pare una din acele carti care poate fi urata sau iubita, bai deci "you are amazing"

    RăspundețiȘtergere

Accidentals by Dakota Cassidy