Accidentals by Dakota Cassidy

joi, 27 martie 2014

Sora Mea E Un Vampir !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sora mea e un Vampir, My sister the Vampire by Sienna Mercer
Aceasta mica serie este absolut fascinanta, eh da, doar glumeam. Seria este intr-adevar interesanta, amuzanta si foarte usor de savurat.

Olivia Abbot este o fata cat se poate de normala ce isi doreste sa aiba prieteni si sa devina majoreta insa nici prin gand nu ii trecea ca va avea si o sora.
Ivy, mereu pesimista si negativista, palida si toata numai goth este total opusul Oliviei dar sub stratul gros de machiaj morbid al fetei Moarte si sub stratul de roz sclipicious al fetei Baribie, ele descopera ca sunt identice.
Gemenele noastre vor sa faca un schimb de roluri, amuzant si palpitant la inceput, o va face pe Olivia sa realizeze ca ea si sora sa nu sunt chiar atat de identice precum crede. De ce? pai Ivy este un vampir... Si nu este singura din oras.

***
Pot spune din propia experienta ca aceasta carte este potrivita pentru cititorii de orice varsta. Este indeajuns de amuzanta pentru copii dar si cu o usoara atingere de seriozitate si aventura ce poate castiga cu usurinta un public adolescentin sau chiar adult.
Chiar daca multi dintre noi nu mai suntem copii sau YA, aceasta carte ne va deschide un portal spre viata din generala unde pentru cateva ore ne vom putea retraii trecutul dar si regasii in personaje doearece cu totii am avut batausi sau "drama queens" in scoala dar in special "our first crush".
Daca sunteti un young adult in cautarea unei carti interesante atunci ati ajuns in locul potrivit, nu va lasati pacaliti de coperta colorata si usor copilaroasa caci printre randuri si pagini veti atinge magia.
Fani ale seriilor cu vampiri, a intregii lumii Paraormale si Supernaturale!! cu siguranta trebuie sa degustati primul volum si sa decideti singuri daca merita cu adevarat cateva ore din tipul vostru.

2 comentarii:

  1. esti amazing, dua aceasta super postare, am petrecut 2 ore sa caut cartea crezand ca este aparuta si la noi dar a fost un mare Fail insa abia astept sa apara si la noi

    RăspundețiȘtergere

Accidentals by Dakota Cassidy