Accidentals by Dakota Cassidy

joi, 27 martie 2014

Academia Vampirilor Film


I'm back to put it in motion
I'm back to tell you no lies
Sit back and sip on this notion
I'm back to put it in drive
I'm back watch out I'm back
What ya gonna do
I'm back to cause a commotion
I'm back to demoralize
Sit back and feel the emotion
I'm back to keep it alive
I'm back watch out I'm back

Adevarul e ca nu am fost plecat nicaieri insa am revenit cu review-ul promis despre Academia Vampirilor si sincer chiar nu aveam niciun chef sa il fac, nu ca acum am, anyway.
Zilele acestea am fost cam zen, si nu vroiam sa imi stric dispozitia pentru un rahat de film. Acum sunt pregatit sa fiu linsat de fanele inebunite ce asteapta pe la colturi cu sabii si cutite.

Un lucru sa fie clar pentru toata lumea, eu nu urasc seria Vampire Academy, hey am citit-o si mi-a placut, nu am plans asa cum probabil ati facut voi, caci mai nou cand caut VA gasesc bocitoare prin commenturi. Nu, nu am plans dar am gasit majoritatea situatiilor aparent dramatice, putin amuzante.
       Am urmarit filmul cu cea mai mare atentie si pot spune din adancul sufletului meu ca a fost cea mai mare pierdere de timp din lume, am sa va explic si de ce, asa ca nu "sariti la gatul meu".

        In primul rand am avut mereu impresia ca acest film a stricat intregul concept al cartii iar banuiala mi-a fost confirmata in timpul vizionarii. Stiu ca in mod normal cand vizionam un film bazat pe o carte de succes ar trebui sa ne putem detasa de cele doua lumi ( carte si film) pentru a ne putea bucura de ceea ce avem in fata noastra iar la sfarsit sa facem o diferenta intre cele doua. Recunosc, am incercat asta, chiar am incercat dar totul a fost o prostie mult prea mare  iar eu nu am mai putut suporta. 
         Cu fiecare minut aveam impresia ca ma uit la un serial, gen drama pentru adolescenti neintelesi, cu "bad boys" de care trebuie sa te feresti, ohh dar sa nu uitam si de continua lupta pentru popularitate. Pe bune acum? mda intelg ca nu ne putem astepta la cine stie ce de la o scoala pentru vampiri pacifisti si de sange regal care apropo sunt o mare durere un fund. Filmul este de o prostie extrem de amanuntita, cateva scene de lupta la inceput si sfarsit imbinate cu cateva replici sau scene amuzante. Creatorii filmului au vazut acest gen de imbinari si in multe alte filme de succes, probabil ca s-ar fi potrivit si cu filmul nostru daca ar fi stiut cineva cum sa il lucreze.
         In al doile rand sunt suparat si din cauza actorilor deoarece obisnuiam sa aud la nesfarsit prostii cum ca ei sunt perfecti alesi pentru acest rol si ca nu conteaza cum arata atata timp cat dau viata personajelor. Mda sunt deacord cu asta,  conteaza si cum arata insa  machiajul isi face magia dar conteaza foarte mult sa dai viata personajelor. Urmarind acest film am avut o permanenta senzatie cum ca aceste persoane se afla in locul nepotrivit la momentul nepotivit si tot ce pot face este sa repete niste replici dint-o carte. Hey, au fost momente si scene care m-au facut sa zambesc, recunosc asta si o recunosc in fata voastra pentru ca mi-au placut mult, aceste scene m-au facut sa spun "Da, asta este Rose pe care o stiu" si m-a captivat pentru cateva momente, facandu-ma sa retraiesc povestea, dar visul s-a spulberat cand au existat mult mai multe momente in care credeam ca personajele sunt pe alta planeta si nu au nicio legatura cu povestea. 
Oh era sa uit, CHRISTIAN, ce-i cu privirea aia constipata pe chipul tau, nu este deajuns ca nu semeni cu Christian Ozera ci mai degraba cu o parodie al lui Dracula in adolescenta, acum vrei sa ii iei locul lui Edward Cullen? 

 Pai te credeam un tip serios si ce ai facut? ai devanit un copy cat? daca asa stau lucrurile si incepi sa stralucesti atunci pazea ca eu nu stiu de gluma.

12 comentarii:

  1. esti o pierdere de vreme, sincer:)) pe langa ca gresesti la exprimare, mai si vorbesti numai aiureli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, deci urasc oamenii care nu suporta putina critica, deci tipul a spus ca nu uraste cartea insa va gasiti voi, ciudati cu gura mare, sa veniti si sa comentati, "pe langa ca gresesti la exprimare" mai treci putin prin scoala iar apoi sa vi aici, tipul asta este printre singurii care nu pupa in fund un film din cauza fanilor si nu se cenzureaza, pe langa toate astea el mai si face unele carti sa para din plictisitoare in super tari chiar daca vorbeste pe un ton neutru.

      Ștergere
    2. ai venit aici, mare rahat in ploaie, drept cine te crezi, asa cum tu iti exprimi opinia pe bloguri, facebook sau strada, asa isi exprima si el opinia care apropo este mult mai bun ca tine

      Ștergere
    3. inceteaza, nu am nevoie de certuri pe blog

      Ștergere
    4. calm omule:)) jez ce oameni de 2 lei

      Ștergere
  2. Sunt mare fana a academiei vampirilor film si carte insa am asteptat de foarte mult timp acest review si este absolut wow, desii jigneste filmul, eu nu m-am simpt jignita si a fost o placere sa il citesc, esti super tare si abia astept sa citesc mai mult. Ceea ce mi-a placut cel mai mult la tine este ca spui lucrurile asa cum sunt si spui exact ceea ce gandesti, iti vine sa crezi sau nu, esti chiar foarte amuzant, chiar daca unii te critica sa sti ca sunt mult mai multi care te adora. Iti spun un secret, daca postai un concurs cu cele mai tari carti, poti pune pariu ca toti te pupau in fund si ar fi uitat ca prin minune de comentariile obraznice. Mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. Din cauza idiotului aluia am uitat sa iti scriu un comment. Pai continua sa scri la fel de grozav si tot ceea ce gandesti, ignora toti ciudatii pentru ca cel mai bine pentru ei este sa te lase in pace caci pana la urma daca nu le place atunci sa nu mai citeasca, tipul asta a citit si a dat comm, ca ce? sa se bage in seama si pt ca este invidios ca nu poate scrie nici jumatate ca tine. Esti grozav, scrie, scrie, scrie caci abia astept sa citesc, citesc, citesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi, ma bucur ca ti-au placut postarile mele

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai se te lamuresc cum sta treaba cu filmul.
    In primul rand ai vazut si tu ca filmul a durat in jur de 90 si ceva de minute, ei bine, regret sa spun asta, dar filmul trebuia sa abia mai bine de 2 ore. Si nu spun asta fiindca asa mi-am dorit eu ci pentru ca asa si trebuia. Distribuitori au taiat la greu din film si de aia nu au fost multe scene de lupta sau unele scene din carte au fost scoase.
    In trailer poti observa la un momentdat cum Rose, Lissa si Aaron se afla la o petrecere si sunt intrerupti de doamna Karp. Lust charm ar fi trebuit sa tina mai mult, dar cum am zis si mai sus distribuitori au taiat din el o gramada. Si inca mai vroiau sa taie pana cand Mark a spus ca daca mai taie mult din film nu o sa mai fie nimic. Nu este vina regizorului ci a distribuitorilr. Poate daca filmul ar fi fost distribuit de altcineva ar fi fost altef, stiu sigur ca ar fi fost altfel.
    Nu spun ca nu a avut unele chestii care m-au suparat cum ar fi: in carte despre Dimitri se spune ca are accent rusesc, care a lipsit cu desavarsire in film sau ca Mia in carte are parul lung si bulcat pe cand in film il are tuns scurt.
    Da, poate filmul a avut unele defecte, dar nu merita sa spui ca nu ti-a placut de nicio culoare. Poate unele faze ti-au placut, cum ar fi faza de la mall cand Lissa si Rose se uitau la colier, sau cum Dimitri vine si o salveaza pe Rose de Natalie.
    Totusi nu merita o asemenea critica filmul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai , aici sunt foarte putin de acord cu Luca George , fiecare are dreptul la parerea lui , nu ai cum sa impui omului ce sa ii placa si ce nu . Poate lui chiar nu i-a placut (dar din cate am citit a avut si el niste parte care i-au placut) , asta este , isi spune doar parerea . Mie mi-a placut filmul , nu am venit cu asteptari mari pentru ca mereu cartea o sa bata filmul , dar chiar m-am distrat si cred ca a tinut firul cartii . Cu toate ca nu prea am inteles finalul , ramane de vazut daca se va face si al doilea film , ceea ce nu prea cred , dar speranta moare ultima . Si da , am citit si eu ca ,de fapt , din cauza distribuitorilor , filmul a fost cam pe repede-inainte si unele scene nu au fost aratate , dar n-ai ce sa-i faci . Over all , fiecare are parerea lui si este liber sa si-o exprime . Nu avem de ce sa sarim la gatul lui .

      Ștergere
    2. Stiu si eu despre ce sa intamplat cu scenele taiate si cum am mai precizat, eu am toata seria si mi-a placut si au fost momente in film care m-au facut sa zambesc, cum a fost lisa care intreba "where's Rose?" si ea apare cu un strigat de lupta incercand sa il atace pe Dimitri insa nu mi-a placut accentul pe care il avea cand ii spunea Roza si stiu ca pentru noi e mult mai usor de pronuntat decat pentru ei, Mi-am spus parerea si asta e tot, nu am spus nimanui sa nu vizioneze filmul sau sa il vada, fiecare are dreptul sa faca orice, poate ca la casting se putea si mai bine, am fost suparat cu faza Christian pentru ca stiu sigur ca se putea ma mai mult si mai bine. Asta e opinia mea

      Ștergere

Accidentals by Dakota Cassidy